Transportbaan 4A   -   Winschoten   -   info@bakkerboven.nl   -   0597 432 929

 

Heeft u een vraag?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via dit formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Risicomanagement schadeverzekering

Iedere situatie is uniek, daarom begint onze samenwerking met een inventarisatie van uw schadeverzekeringen. Tijdens deze inventarisatie nemen wij uw huidige verzekeringspakket door en bespreken wij uw wensen. Met gerichte vragen krijgen wij snel inzicht in de situatie. We bespreken daarna welke risico’s u wilt lopen en welke risico’s u wilt verzekeren.

Risicomanagement schadeverzekeringen

Voorkomen is beter dan verzekeren

Bij ons krijgt u advies op maat. We adviseren het liefst hoe u risico’s kunt voorkomen. De risico’s die u niet kunt voorkomen en wilt verzekeren bepalen we samen. Natuurlijk kunt u ons ook alleen inschakelen voor het advies.

U kunt de deskundigheid van Bakker Boven inschakelen wanneer u een advies, een second opinion of een benchmark onderzoek wilt. We leven ons in en denken met u mee. Daarna informeren en adviseren we, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Duidelijkheid over de kosten


We maken altijd heldere afspraken over onze kosten. Soms is er sprake van provisie, soms factureren we u de uren die we maken. In ieder geval zorgen we vooraf voor duidelijkheid, zodat u weet waar u aan toe bent.

Voorbeelden schadeverzekeringen

Wij kunnen u de volgende soorten schadeverzekeringen aanbieden:

Brandverzekering bedrijven

Het kan u zomaar overkomen dat u brand in uw bedrijf krijgt. Dit kan een grote impact hebben op het voortbestaan van uw organisatie. Om geen groot risico te lopen, is uw bedrijfspand, voorraad en inventaris verzekeren een must. Wij adviseren u hoe u risico’s kunt voorkomen, hoe u ervoor zorgt dat uw verzekeraar bij de eventuele schade snel tot betaling overgaat en hoe u de risico’s van gevolgschade na de brand kunt voorkomen. Met ons goede advies hoeft een brand niet het einde te betekenen van uw bedrijf.

 

Bedrijfsschade 

Als uw bedrijf stil ligt na een brand wordt het maken van moeilijk. Soms moet een bedrijf helemaal opnieuw opgebouwd worden. Een bedrijfsschadeverzekering vergoedt de misgelopen winst en zorgt er voor dat u uw vaste kosten kunt blijven betalen.
 Bakker Boven adviseert u over de dekking, een eventueel eigen risico en de gevolgen daarvan op de premie.

Aansprakelijkheid voor Bedrijven


Als u schade veroorzaakt bij het uitvoeren van uw werk dan bent u aansprakelijk. Fouten worden gemaakt, onvoorzichtigheid en nalatigheid liggen altijd op de loer en een ongeluk zit in een klein hoekje. 
Als u aansprakelijk gesteld wordt voor bedragen die u niet kunt betalen dan wordt die aansprakelijkheid een serieus risico voor uw bedrijf. Bakker Boven adviseert u graag over manieren om de risico’s te beperken.

Transportverzekeringen 

Voordat uw producten of voorraden op de plaats van bestemming zijn moeten ze vaak een lange weg afleggen. Tijdens dat transport kan er van alles gebeuren met de vracht. Bakker Boven kan u adviseren over incoterms waarin u afspraken met uw klant of leverancier maakt over onder meer de verzekering van de vracht. Per zending of doorlopend, vraag ons naar de voorwaarden!

CAR- of montage verzekering

Tijdens bouw-, verbouw, installatie- of montageprojecten kan er op veel verschillende manieren schade ontstaan. Een Construction All Risks (CAR) verzekering of een Montageverzekering verzekert uw projecten. Door onze deskundigheid en lange ervaring met het leveren van dit product kunnen wij u goed adviseren over manieren om de risico’s te beperken.

Brandpreventie

Download hier onze brandpreventie folder.


Brandpreventie folder (PDF)

Aanbesteden op de co-assurantiemarkt

Soms is een risico te groot voor één verzekeraar. Bijvoorbeeld als het om een groot verzekerd bedrag bedrag gaat of er een grote kans op schade is. Vooral bij brandverzekeringen begeleiden wij organisaties bij een aanbesteding op de co-assurantiemarkt. De specifieke risico- en verzekeringsoplossingen bieden wij aan in samenwerking met onze beursmakelaar.

assurantie advies

Asbesthoudende daken
Verzekeraars hebben moeite met het klakkeloos blijven verzekeren van asbesthoudende daken. Immers; bij een calamiteit moeten zij een nieuw dak betalen. Dit terwijl het dak vóór 2024 evengoed vervangen moet worden.
Verder lezen