Waarom kiest u voor
Bakker Boven
  • advies met kennis van (uw) zaken
  • experts in strategisch risicomanagement
  • kennis van bedrijfsrisico’s, wat uw business ook is
  • expertise in polisvoorwaarden en preventie
  • proactieve advisering over uw verzekeringspakket

Zakelijk verzekeringsadvies is maatwerk

Heeft u een bedrijf of organisatie en wilt u zich adequaat verzekeren? Dan moet u tegenwoordig aan nogal wat eisen voldoen. Polisvoorwaarden en polisclausules worden steeds vaker geactualiseerd. Ook als het gaat om het voorkomen van schade stellen verzekeraars steeds striktere preventie eisen.

Wij kennen u

Om de optimale verzekeringsoplossing te kunnen adviseren en samenstellen, zorgen wij er in de eerste plaats voor dat wij u en uw organisatie goed leren kennen. Daarbij verdiepen wij ons onder meer in de volgende zaken

  • producten, diensten, eigendommen en mensen binnen uw onderneming
  • inventarisatie van uw bedrijfsrisico’s 
  • inventarisatie van de verzekerbare risico’s
  • advisering over de te treffen preventiemaatregelen

Een oplossing voor elke situatie  

 

Verzekerbaarheid is niet vanzelfsprekend

Is alles zo maar te verzekeren? Vooral als het gaat om zakelijke verzekeringen, is  verzekerbaarheid allang niet meer vanzelfsprekend. De eisen en voorwaarden die de verschillende maatschappijen stellen lopen nogal uiteen. Hoe complex soms ook, wij zoeken voor elke situatie een oplossing. 

Wij halen alles uit de kast voor u

Wij hebben een sterk netwerk in de verzekeringswereld, wij kennen de verzekeraars en weten waar we voor u moeten inkopen. Ook kijken wij zo nodig naar de mogelijkheid tot het verdelen van grote risico’s over diverse verzekeraars via de assurantiebeurs. Zo halen wij alles voor u uit de kast om te komen tot de gewenste en benodigde verzekeringsoplossing. 

Wij vertellen u precies wat u moet doen om goed verzekerd te zijn, daar kunt u op vertrouwen!

Preventie: steeds meer voorwaarden

Polisvoorwaarden en polisclausules worden steeds uitgebreider en ingewikkelder. Verzekeraars zetten op deze manier sterk in op het voorkomen van schades. Bent u verzekerd, dan moet u er dus wel voor zorgen dat u voldoet aan de polisvoorwaarden en polisclausules. Want zeker als het gaat om grote schades, dan zoeken experts van de verzekeraar grondig uit of er is voldaan aan alle voorwaarden en preventie-eisen.

Adviseur met verstand van verzekeren

Als u een verzekeringspolis ontvangt en u leest alle polisvoorwaarden, begrijpt u dan precies wat er staat? Of wat u nou exact moet doen? Is dat niet het geval, dan geen nood. Want verzekeren is een vak. En dat vak verstaan wij. In tientallen jaren hebben wij een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, waarmee wij u doelgericht verder kunnen helpen. Wij vertellen u precies wat u moet doen om goed verzekerd te zijn, daar kunt u op vertrouwen!