Waarom kiest u voor
Bakker Boven
  • specialist in strategisch risicomanagement
  • advies met kennis van (uw) zaken
  • kennis van preventie en polisvoorwaarden
  • beheer en onderhoud van uw verzekeringsoplossing

Advies is de basis voor elke zakelijke verzekering

Elke onderneming en organisatie is uniek. Producten, diensten, medewerkers en omvang, het speelt allemaal een rol bij het samenstellen van de verzekeringsoplossing. Ons advies volgt na een uitgebreide inventarisatie en analyse van uw risico’s. Dit doen we altijd persoonlijk en bij u op de zaak.

Verzekerbaarheid uw bedrijf

Ook is tegenwoordig steeds vaker de vraag: wat is er zakelijk wel verzekerbaar en wat niet? Mede als gevolg van technische en maatschappelijke ontwikkelingen worden risico's steeds complexer en het creëren van passende oplossingen, onder meer in de vorm van adequate verzekeringen, steeds moeilijker. Dit vereist specialistische vakkennis. Vaak is er geen kant-en-klare oplossing beschikbaar. Als onafhankelijk werkend tussenpersoon zijn wij op dit gebied graag het verlengstuk van u en uw onderneming.

Brandverzekering

Een goede brandverzekering is van belang om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Met de juiste maatregelen kunt u veel narigheid voorkomen. Toch kan het gebeuren dat uw onderneming met brand of inbraak te maken krijgt. In dat geval zijn uw bedrijfspand(en), voorraden, machines en apparatuur optimaal verzekerd met de uitgebreide brandverzekering. Samen kijken we naar de beste oplossing om uw risico’s te beperken en te verzekeren. 

 

lees meer

 

Aansprakelijkheidsverzekering

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) is voor elke onderneming onmisbaar. Als ondernemer kunt u aansprakelijk gesteld worden als een medewerker of uzelf schade bij anderen veroorzaakt. Of als klanten schade lijden door uw producten. Ook kunt u aansprakelijk zijn als een werknemer iets overkomt. 

 

lees meer

Verzuimverzekering

Risico’s afdekken? Dat kan zowel voor uzelf als werkgever als voor uw werknemers. We zetten mogelijke oplossingen voor u op een rij.

 

lees meer

 

Cyberverzekering

Organisaties worden steeds digitaler. Helaas brengt dit ook steeds meer cyberrisico’s met zich mee. Een hack door criminelen, een fout van een medewerker die uw systeem platlegt of een datalek waarbij de gegevens van uw klanten op straat komen te liggen. Cyberrisico’s hebben impact op uw hele bedrijf. Dat vraagt om een oplossing met impact.

 

lees meer