Dieselservice Emmeloord

Dieselservice Emmeloord is met ruim 40 jaar ervaring uw specialist in dieselmotoren revisie, brandstofpomp revisie en machinale bewerkingen. Wij reviseren, repareren en onderhouden dieselmotoren in onze werkplaats of op locatie. In onze werkplaats worden complete motoren, maar ook componenten van motoren voor onze klanten klaargemaakt. Dit doen wij voor de maritieme- en industriële sector, non-road en landbouw. 

Alles onder één dak

Wij hebben alle kennis en machines in huis om uw motoren en/of componenten snel en vakkundig te kunnen bewerken. Hiervoor beschikken wij over een ruime werkplaats met een uitgebreid machinepark om te slijpen, (lijn)boren, honen, vlakken en dergelijke. 

Dieselservice Emmeloord doet alle bewerkingen met dieselmotoren. Het totale plaatje, van onderdelen tot complete motor. Op locatie komen onze monteurs bij u langs om ter plekke onderhoud te verzorgen of voor een revisie. Wij hebben een enthousiast team dat voor u klaar staat. 

Onderdelen

Dieselservice Emmeloord levert zowel nieuwe als gereviseerde en gebruikte motoren van de meest voorkomende merken. Wij kopen ook regelmatig motoren in voor onze eigen voorraad. Hierdoor kunnen wij u snel van dienst zijn bij het vervangen van uw motor. We hebben diverse shortblok, longblok, compleet gereviseerde of nieuwe motoren op voorraad. 

In ons geavanceerde magazijn zijn veel nieuwe onderdelen te vinden van onder andere Mitsubishi, DAF, Cummins, Deutz, Scania, Volvo en MAN. Wij beschikken ook over een zeer ruime sortering van gebruikte- en ruildelen: van cilinderkoppen, nokken- en krukassen tot dynamo’s, waterpompen, startmotoren en turbo’s. Al onze ruildelen zijn vakkundig gecontroleerd en volledig gereviseerd volgens de strengste eisen. 

Om uw systeem soepel te laten draaien beschikken we bovendien over een uitgebreid assortiment motorolie en smeermiddelen van de hoogste kwaliteit. 

www.dieselserviceemmeloord.nl

 

 

Dieselservice Emmeloord