Waarom kiest u voor
Bakker Boven
  • specialist in strategisch risicomanagement
  • advies met kennis van (uw) zaken
  • kennis van preventie en polisvoorwaarden
  • wij houden uw verzekeringspakket up-to-date

Brandverzekeringen voor bedrijven

Een goede brandverzekering is van belang om de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Met de juiste maatregelen kunt u veel narigheid voorkomen. Toch kan het gebeuren dat uw onderneming met brand of inbraak te maken krijgt. Een brandverzekering is maatwerk, toegespitst op het dagelijks werk van uw bedrijf of organisatie. 

Een totaalpakket aan verzekeringsoplossingen om uw bedrijf zo goed mogelijk door te laten gaan.

Er zijn natuurlijk verschillende zaken welke u goed verzekerd wilt hebben, zoals uw bedrijfsgebouw, uw inventaris etc. maar bijvoorbeeld ook de financiële gevolgen wanneer uw bedrijf geheel of gedeeltelijk stil komt te liggen

 

Preventiemaatregelen

Verzekeraars hebben steeds strengere eisen op het vlak van brandpreventie. De verantwoordelijkheid van de preventiemaatregelen ligt bij u als ondernemer. Op het moment dat u te maken krijgt met brandschade, krijgt u bezoek van de schadeexperts. Zij gaan beoordelen of u alle vereiste preventiemaatregelen wel had getroffen. Is dat niet het geval, dan kan vergoeding van de schade een groot probleem zijn. Om dit van te voren goed in kaart te brengen is ons team gespecialiseerd om eventuele preventiemaatregelen in kaart te brengen. Daarnaast is het ook vaak noodzakelijk alvorens een passende verzekering te mogen afsluiten. Verzekeraars zijn kritisch op wat ze verzekeren, onze expertise zorgt voor een goede voorbereiding en een juiste verzekeringsoplossing.

Bedrijfsschadeverzekering, gedekt voor misgelopen winst na brand

Deze verzekeringsoplossing lichten we extra toe; Na een brand moet er worden opgeruimd en misschien wel gesloopt. Uw bedrijf ligt stil. Nieuwe bouwtekeningen en bouwvergunningen kosten tijd. Net als het bestellen van nieuwe machines. Uw vaste lasten gaan al die tijd gewoon door. Huur en salarissen bijvoorbeeld. Met een bedrijfsschadeverzekering hoeft u zich over die kosten in ieder geval geen zorgen te maken.

Voorkom grote financiele schade

Als ondernemer staat u er vaak niet bij stil dat na een grote brand of waterschade uw bedrijfsgebouw niet alleen schade oploopt, maar dat uw bedrijf hierdoor ook stil komt te liggen. U heeft tijdelijk minder of geen omzet, terwijl uw vaste lasten zoals huur en personeelskosten gewoon doorlopen. Dit kan grote financiële gevolgen hebben voor uw bedrijf.

 

ik wil advies over een brandverzekering