Bakker Boven assurantiën straalt van trots met uitmuntende klanttevredenheidscijfers!

Met een glimlach van oor tot oor delen we het geweldige nieuws dat we van onze gewaardeerde klanten voor het vijfde jaar op rij schitterende rapportcijfers hebben ontvangen. We zijn vereerd met een 9,1 voor nieuwe verzekeringen en zelfs een buitengewone 9,2 voor schadeafhandeling. Dit bevestigt dat we onze focus op kwaliteit hoog houden en met toewijding werken aan het leveren van uitstekende diensten.

Bij Bakker Boven Assurantiën vinden we de mening van onze klanten van onschatbare waarde. Daarom vragen we hen continu om feedback. In samenwerking met onze gewaardeerde partner, verzekeraar Nh1816, voeren we jaarlijks een grondig klanttevredenheidsonderzoek (KTO) uit. En keer op keer maakt de uitkomst ons blij en trots. We willen graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit klanttevredenheidsonderzoek. 

Een speciale waardering gaat uit naar onze toegewijde medewerkers, die zich dag in, dag uit inzetten om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Jullie harde werk, professionaliteit en persoonlijke benadering maken het verschil en worden nu bekroond met deze prachtige cijfers.

 Bakker Boven assurantiën straalt van trots met uitmuntende klanttevredenheidscijfers!