Transportbaan 4A   -   Winschoten   -   info@bakkerboven.nl   -   0597 432 929

Bakker Boven assurantiën

Bakker Boven Assurantiën in Winschoten. Deskundig, compleet en onafhankelijk advies voor het MKB en voor particulieren.

Begrijpelijk
Verzekeren is niet simpel maar Bakker Boven maakt het begrijpelijk. Het is onze taak het u zó te vertellen dat u het begrijpt. Als wij u maatwerk leveren dan bespaart dat u kosten en ellende. Met Bakker Boven weet u altijd waar u aan toe bent!

Bekwaam
Wij werken zorgvuldig, gebruiken ons verstand en denken vooruit. Onze klanten vinden onze dienstverlening “oerdegelijk”. We zijn goed opgeleid, goed geïnformeerd en we nemen onze verantwoordelijkheid. Daarom kunt u op Bakker Boven vertrouwen!

Betrokken
Voordat wij u adviseren willen we u begrijpen. Zo zorgen we ervoor dat u krijgt wat u nodig heeft. Niets meer. En niets minder. Want wij willen u nu graag helpen en over tien jaar nog steeds. We zitten dichtbij en u heeft altijd een vast contactpersoon.

Bereikbaar
Bij Bakker Boven werken een binnen- en een buitendienst-medewerker samen om ervoor te zorgen dat uw verzekeringen goed worden geregeld. Onze vestiging in Winschoten is centraal gelegen in het Oldambt en als u ons nodig heeft dan zijn we er.

assurantie advies

Asbesthoudende daken
Verzekeraars hebben moeite met het klakkeloos blijven verzekeren van asbesthoudende daken. Immers; bij een calamiteit moeten zij een nieuw dak betalen. Dit terwijl het dak vóór 2024 evengoed vervangen moet worden.
Verder lezen